Sök:

Jamara
Jamara har ett stort utbud av RC relaterade artiklar, Endast vissa produkter kommer att finnas upplagda på webshoppen. Ni kan gå in på Jamara´s hemsida och titta runt.
Prisuppgifter ges via mail på produkter som inte finns upplagda på www.hobbyflyg.com

HobbyKing
Många produkter kommer från HobbyKing som har sin verksamhet i China (Några andra länder har även delvis lager), Billigast är det om ni själva köper direkt från dom, men leveranstiderna kan bli långa och ev reklamationer/saknade produkter/saknade paket kan bli en lång process.
Sen tycker inte alla om att handla från utlandet.

 Köpvillkor

Det är viktigt att du anger en fungerande e-post adress för orderbekräftelse eller om vi måste komma i kontakt med er.

Fraktkostnader : Frakt 45:-, Postförskott 50:- + frakt avg, Hämtning 0:-

Leveranstider: Privatpaket 3-7 dagar, Postförskott ca 2 dagar, Mindre beställningar går oftast inom 1-2 arbetsdagar.

Returer : Kontakta oss alltid före en retur/reklamation

Ångerrätt: Kunden har ångerrätt i 14 dagar. Varan ska då vara i obruten förpackning / oanvänd och i nyskick. Kunden står för returfrakten och har ansvaret för att varan kommer fram. Ångerrätten gäller inte speciellt beställda artiklar, som normalt inte finns i lager. HobbyFlyg betalar då tillbaka varans belopp inom 30dagar. Ta alltid kontakt med oss innan du retunerar en produkt.

Butik : Denna shop bedrivs som en webbshop, och ingen butik finns. Eventuellt kan det ordnas så att det går komma förbi och hämta efter överenskommelse, Vårat säte är i Skellefteå.

Betalningssätt : Paypal, Förskottsbetalning, Postförskott, Kort betalning

Ej uthämtade paket: Ej utlösta paket debiteras med 250kr för porto och omkostnader.

Lagerstatus: Vi har nu uppgraderat webshoppen så lagersaldo finns på nästan alla produkter, Några produkter har lagersaldo 0 men går ändå köpa, Då är dom beställningsvara men det står isf i beskrivningen.

Övrigt: När du beställer en vara hos oss accepterar du detta avtal. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå i internet butiken. Såsom felaktigt upplagd artikel, slutsåld produkt eller utgående vara. Skulle nått sånt inträffa så har vi rätten att annulera order/avtal som kan ha inletts.

HobbyFlyg tar inget ansvar för fel,förseningar eller skada varken direkt eller indirekt.

Innehar F skattsedel.

Känner du att nått saknas i butiken så maila gärna så ska vi se vad vi kan göra. Eftersom denna butik är ny så finns inte allt idag, men det kommer mer och mer.  Hoppas ni har förståelse för detta och hjälper till.

Vi tackar att du valt oss som leverantör, och vi ska göra vårat bästa för att du ska vara en nöjd kund.

Kontakt:

Mail: info @ HobbyFlyg . com

HobbyFlyg.com
Magnus Bergmark
Björkhammargatan 33
932 31 SKELLEFTEHAMN
Orgnr:730304-XXXX
BankGiro: 399-9141

/Magnus